Dynamische Led-schermen

Published Dec 24, 20
4 min read

Indoor Led Schermen- Easyscreen.tv

Door de hoge lichtintensiteit zijn deze . Ideaal voor plaatsing achter een raam, balustrade of als centraal pronkstuk in uw showroom. Via onze Cloud-software kunt u de software draadloos aansturen via uw laptop, gsm of tablet. De content is eenvoudig op te maken in onze software. Door verschillende koppeling met platforms kunnen wij ook zoals het nieuws en het weer.

Tevens zijn onze schermen geschikt voor alle andere merken en aanbieders van narrowcasting systemen. Er zijn veel manieren om interactie te creëren met uw klant. Zo kan men via camera’s, externe knoppen of touchscreen interactie creëren met een klant of bezoeker. Ontwikkeling hard- en software Productie Plaatsing en onderhoud Monitoring op afstand Verwerking producten einde levensduur Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze unieke showroom waar u onze producten in het echt kunt beleven.

LED scherm of TV kopen   LED scherm buiten of binnen   Vidiledvidiled.nlOpvallen doe je met LED schermen van L2L Ledscreens! - L2Ll2l-ledscreens.com


Leddisplayexpert is gespecialiseerd in alle type led schermen. Dus niet alleen standaard indoor en outdoor led schermen maar ook transparante led schermen. Transparante led schermen hebben als voordeel dat ze 40 tot 85% lichtdoorlaatbaar zijn. De constructie is zo dat de leds zijn geplaatst op horizontale dunne liggers met de leds naast elkaar.

Led Schermen Voor Alle Toepassingen - - Cdnext

Een tweede voordeel is dat ze hierdoor erg licht zijn uitgevoerd. Je ziet dan ook dat de transparante led schermen vaak worden gebruikt voor of achter ramen. De ruimte achter het led scherm krijgt zodoende toch lichtinval. Meestal zijn dit kantoren of showrooms van bv autodealers. Een andere toepassing is bijvoorbeeld op led reclamemasten die maar een maximale windbelasting kunnen dragen.

Transparante led schermen zijn er in diverse varianten. Het grootste verschil is de binnen en buiten variant, De buiten varianten zijn waterdicht waar binnen led schermen dit niet hebben. Ook de lichtsterkte varieert. Buiten led schermen hebben een hogere lichtsterkte dan binnen led schermen. Dit is ook bij de transparante schermen het geval.

In dit geval heeft u dus wel een outdoor led scherm nodig anders zal de content op het scherm erg flets overkomen als de zon recht op het scherm staat. De transparante led schermen hebben diverse pixelgrootte. Het grote verschil met normale led schermen is dat er bij transparante schermen vaak wordt gewerkt met 2 resoluties.

Led Scherm Huren Voor Een Evenement, Etalage, Reclame ...

Horizontaal kunnen de leds namelijk wel dicht bij elkaat worden geplaatst maar verticaal iet omdat er nu eenmaal ruimte tussen de led strips moet zitten. Zo is een 3. 9 en 7. 8 pixel een veel voorkomende pixelgrootte bij transparante led schermen. Om verwarring te vorkomen willen we aangeven dat een mesh scherm hetzelfde is als een transparant led scherm.

Wilt u een transparant led scherm kopen of huren bel dan met onze adviseurs voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de site invullen. Wilt u meer weten of heeft u vragen over een transparant led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert. nl of u kunt het contactformulier op de website invullen.

Maar ook koppelingen met interne systemen voor bijvoorbeeld dashboarding of externe systemen voor advertising komen steeds vaker voor. Dan heb je als bedrijf een hele mooie en indrukwekkende videowall of LED wall hangen. Met hele mooie content erop. Dan is natuurlijk het wachten op de eerste medewerker, vaak de directeur, die vraagt “kan ik daar een presentatie op geven?”.

Led Schermen

Waar zit die eigenlijk? En als dat al is gelukt hoe kan het dan dat mijn presentatie alleen links boven op het scherm staat? Dan blijkt dat dit toch wat complexer ligt. In mijn blog over de multifunctionele videowall lees je hier nog veel meer over. De achterkant van een videowall of ledscherm zijn vaak niet goed bereikbaar en zo ingericht dat dit stabiel blijft werken.

Iedereen heeft wel eens iets proberen te maken zonder dat je precies weet hoe het allemaal werkt. Vervolgens zet je het weer “precies zo” in elkaar en? Werkt het toch niet - groot led scherm kopen. Herkenbaar? Bij een videowall of ledscherm is dit in veel gevallen ook zo. Los van de juiste kabels in de juiste poort zijn de instellingen van schermen, players, controllers en andere hardware erg kritisch.

Met deze informatie kan de leverancier de juiste spullen en configuratie bepalen en er voor zorgen dat alles ook gebruiksvriendelijk blijft in de bediening - P10 led scherm . Door middel van een simpel knoppen paneel kan je gewoon aangeven welke input het scherm moet pakken en gaan alle instellingen van beeld en geluid verder automatisch.

Navigation

Home