Published Jun 08, 21
12 min read

Tuin - Lidl-shop

Er zijn speciale plastic folies te koop voor kassen, die uiteraard duurder zijn, maar een aantal van die soorten (bijvoorbeeld de gepantserde PVC soorten) kunnen wel tot 10 jaar meegaan (daarentegen kan glas wel tientallen jaren meegaan). Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in de maak van plastic dat geschikt is voor kassen, etc. Onderaan deze pagina vind je links naar websites van bedrijven die kwalitatief goede folies leveren voor kassen. En dan tot slot een aantal kasjes in verschillende vormen en maten (en prijsklassen): Deze kas is de duurste. Erg mooi voor in een grote achtertuin (plastic voor tunnelkas). Je kunt al direct aan de gebruikte materialen zien waarom deze kas prijzig is: hout in combinatie met glas en een gemetseld muurtje.

Minder economisch in gebruik. Het gemetselde muurtje is mooi en houdt ook nog warmte vast, maar laat geen licht door - Tunnelkas kopen. Daardoor is het lastiger om bijvoorbeeld sla en andijvie in de kas te telen want het gebrek aan licht belemmert de groei van gezonde planten. Ook het hout houdt warmte vast, maar het geeft een donker geheel, hetgeen op de foto duidelijk te zien is. Dus: duur, mooi afgewerkt, luxe, behaaglijk, leuk voor kuipplanten, prima voor zaaien en stekken (mits de kas in de zon staat), minder geschikt voor intensief gebruik en bladgewassen. Prijzen voor dit soort kassen kunnen al snel fors oplopen, zeker in dit formaat (wat dan ook wel erg groot is).

bol.com   TecTake - folie kas serre tunnelkas - 402264Tuinkas kopen? 200+ Tuinkassen Koopjetuinkas.nl


000 tot € 8. 000 zijn niet ongewoon voor een kas van deze kwaliteit. Als je er interesse in hebt googel dan eens op Engelse kas of Victoriaanse kas, zo worden dit soort kassen vaak genoemd. Deze kas vangt duidelijk veel meer licht dan de vorige. Lang niet zo mooi, maar ik vind haar meer dan mooi genoeg. Vooral door het heldere glas en het minimale gebruik van andere materialen; geen dikke houten staanders of stenen muurtjes. Bij deze kas draait alles om het zo economische mogelijk gebruiken van de mogelijkheden. Veel licht, aan alle kanten, dus alle kanten goed bruikbaar.

Kasfolie Op Rol Kopen? Verschillende Breedtes/lengtes. Hoge ...

Een kas - aanschaf - Diana's mooie moestuinSilver Rocket D6 Royal Well


Duurzaam door het gebruik van aluminium en glas (en ijzer op de hoeken?). Al heel veel goedkoper dan de vorige kas, maar je bent voor een nieuwe kas van dit formaat altijd nog wel ruim € 1. 000 kwijt (afhankelijk van aanbieder en in- of exclusief plaatsing). Tuinkas kopen. De kas gaat jaren en waarschijnlijk ook wel tientallen jaren mee. Zeer geschikt voor intensief gebruik, je kunt er in zaaien, stekken, planten, opkweken, groenten als tomaten, paprika’s, etc. in telen, etc.. Mooie kas! Deze kas is niet van glas maar ook niet van plastic. Ik zie ze niet zo veel meer, meer een paar jaar geleden waren kassen met perspex nog erg ‘i'”.

In perspex zijn er nog wel wat verschillende diktes (in glas trouwens ook!). Verkleuring van perspex kan optreden bij een paar mooie zomers (en dan wordt het echt een viezig, nog maar half doorzichtig bruinig grijs). Er zit ook weer een schuifdeur in, handig. De ombouw lijkt van aluminium, maar dan wat dunner en minder stevig dan de vorige kas. Je dus zien dat het geheel minder licht vangt. Geschikt voor intensief gebruik. Geen idee wat de prijs van een nieuw kasje van deze kwaliteit is, zal iets goedkoper zijn dan een glazen kas, maar dan zou ik zelf voor € 200 of € 300 meer toch liever voorgaande kas.

Goed gebouwd, gebruik makend van zowel de zon als de warmte van het huis erachter. De meeste muurkassen plaats je, zoals deze, tegen een dichte muur en er is dan een deur aan de zijkant van de kas (die deur zie je hier ook – links). Een nuttige kas, ongetwijfeld warm in de zomer, neemt niet veel ruimte is, maar daardoor ook wel wat minder ruimte in de kas natuurlijk. Prijzen zullen waarschijnlijk iets goedkoper zijn dan een gewone glazen kas. Altijd jammer van een muurkas is dat je aan 1 kant geen licht hebt. De eerste echte plastic kas.

Kweekkalender Gemaakt Door Acd Kassen

Het geraamte lijkt van hout. Dit is een nuttige kas die je redelijk intensief kunt gebruiken. Doordat de kas niet helemaal doorzichtig is zul je de kas in de zomermaanden intensiever gebruiken dan in de wintermaanden (wanneer er toch al minder licht is). Het hout is wel iets waar je wat meer onderhoud aan zult hebben. Het gewapende plastic gaat zeker 10 jaar mee (heb ik gezien bij buren op onze tuinbouwvereniging). Handig dat er 2 ramen in zitten. Vaak zit er in plastic kasjes maar 1 raam en dat is eigenlijk te weinig. Voor bepaalde planten dan. Een goede plastic kas wordt ‘bloedheet’ in de zomer met een zeer hoge luchtvochtigheid.

Zeer geschikt voor planten dus uit warme vochtige gebieden zoals pepers, paprika’s, en tomaten ook nog wel. Ik zie de mooiste peperplanten altijd in plastic kassen. Komkommers, druiven en meloenen hebben het soms zwaar in deze kassen; door de hoge luchtvochtigheid is er meer kans op bijvoorbeeld meeldauw. Deze kas is goedkoper en je hebt er toch toch jaren heel veel plezier van. Een tunnelkas. Het ‘geraamte’ bestaat uit niet veel meer dan metalen of kunststof buizen die in een boog staan en gesteund worden door wat dwarsliggers. Het geheel is overspannen met plastic. De kwaliteit van plastic kan heel verschillend zijn, let daar goed op bij aankoop.

Onderaan deze pagina, bij de links naar kassenwebsites, vind je ook wat links naar websites van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van sterke folies voor kassen. Prima kas, iets minder warm dan een glazen kas, en iets minder vochtig dan een kas van gewapend folie, maar een prima kas voor intensief gebruik, vaak goed geprijsd, makkelijk te repareren. De prijs is lastig in te schatten en hangt vooral af van de kwaliteit van de folie. Dit is een goedkope kas. Dit is ook een tunnelkas maar het plastic is duidelijk minder van kwaliteit. Geen deur meer maar een oprolschermpje.

Tunnelkas Tegen De Beste Prijs En Snelle Levering! Op=op ...

Veranker haar met pennen maar goed in de grond want ze ziet eruit alsof ze bij windkracht 7 wegwaait. Maar ze is toch leuk. En je kunt er best veel planten in kwijt. Blijft het enige probleem de kwaliteit van het plastic. Deze kassen zie je nu wel steeds vaker, je kunt ze soms kopen bij Lidl, via internet, etc., voor een prijs onder de € 100. Ik hoop dat het systeem zo gemaakt is dat je in de herfst het zaakje oppakt, oprolt en binnen zet tot maart. En dan gaat het plastic vast ook wat langer mee. En dan kun je er wellicht een paar zomers van genieten, mits goed gebruikt en netjes opgeruimd in de winter.

Normaal niks mis mee, lijkt veel op voorgaande, behalve de vorm dan. Maar dit lijkt toch meer op een tent. Waarom moet de folie zo ondoorzichtig zijn? Ziet er ook weer uit alsof je het in de herfst oppakt en opbergt (plastic voor tunnelkas). Ook weer goed vastzetten aan de grond voor hij wegwaait. Maar genoeg lucht, best wat ruimte, hoewel de vorige daar toch wat handiger in was. Vooral handig om in te zaaien en te stekken…..maar waarom dan toch die ondoorzichtige folie? Het lijkt nu bijna meer op een schuurtje. Ik zou zeggen; intensief gebruiken zolang het meegaat. De prijs zal niet heel veel verschillen van voorgaande kas, en in dat geval zou ik voor voorgaande kiezen, doordat die meer licht krijgt en een wat betere opbouw heeft.

comGratis verzending Jumpking True Shelter tuinkas Met de True Shelter tuinkas creëer je een ideale omgeving voor het groeien van planten in je tuin. De kas is eenvoudig in elkaar te zetten. Het doek dat is gemaakt van polyetheen zorgt tijdens alle seizoenen voor een goede luchtstroom en temperatuur in de kas. Zo wordt tuinieren nog leuker! Specificaties: Kleur: wit...Outsunny Tuinkas folie groen 4,5 x 2 x 2m €119,-Westfalia. eu(291) Stabiele foliekas, die je na de opfok snel en eenvoudig kunt opbouwen en afbreken. De planten worden beschermd tegen kou, regen, hagel, wind en intens zonlicht. Wij bieden 11 maten en vormen aan zodat jij de kas kunt vinden die bij jou past.

Kas Kopen? Bekijk Het Grote Assortiment Van Tuinkassensite.nl!

Deze kas is een prima oplossing om je planten te beschermen tegen wind, regen, zonneschijn en vogelschade. De kas is gemaakt van 170 g/m² PE-mesh stof, wat 25% zwaarder is dan de standaard mesh stof van veel concurrenten. Hierdoor worden omgevingsinvloeden...-17%Vitavia Tuinkas Merkur 11500 6mm PC aluminium €1399,-Westfalia. eu Prijsdaling: €279,99Prachtige grote veelzijdige tuinkas voor hobbyisten en professionals Met zijn veelzijdigheid en tijdloze ontwerp nodigt de Merkur tuinkas elk soort tuinierder uit om heerlijk te tuinieren. De Vitavia Merkur 11500 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen, hierdoor is er voor iedereen een geschikte kas. De kas is voorzien van 2 d...

De bovenkant kan worden geopend voor luchtcirculatie. Deze broeikas is gemaakt van PC en gegalvaniseerd staal, en is erg duurzaam en mooi gemaakt. Hij is diep en wijd genoeg voor een grote hoeveelheid grond en biedt gen...Vitavia Lage tuinkas Gaia 2X ca. 1,2m2 €83,44Westfalia. eu(291) Perfecte manier om op een compacte wijze planten te telen De Vitavia Gaia is perfect voor als je graag groenten en fruit wil telen maar bijvoorbeeld geen ruimte heb voor een grote tuinkas. Met deze lage kas kun je praktisch overal een moestuintje beginnen zonder te veel moeite. Deze kas beschermt gevoelige planten tegen temperatuurschommelingen, on...-17%Vitavia Tuinkas Merkur 9900 4mm PC aluminium €949,-Westfalia.

De Vitavia Merkur 9900 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen, hierdoor is er voor iedereen een geschikte kas. De kas is voorzien van 2 dakramen di...-8%Vitavia Tuinkas Apollo 3800 6mm PC aluminium €589,-Westfalia. eu(291) Kweek zelf heerlijke groenten en fruit! De Vitavia Apollo 3800 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, hierdoor is er voor iedereen een geschikte kas. De kas is voorzien van een dakraam die gemakkelijk te openen is en heeft met een werkoppervlak van 3,8m2 is deze kas ideaal voor hobbytuiniers. De beglazing is gemaakt van holle polycarbon...-17%Vitavia Tuinkas Mars 8300 6mm glas aluminium €1329,-Westfalia.

Tuinkassen - De Tuinen Van Appeltern

De Vitavia Mars 8300 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, hierdoor is er voor iedereen een geschikte kas. De kas is voorzien van 2 dakramen die gemakkelijk te openen zijn en heeft met een werkoppervlak van wel 8,3m2, nog meer ruimt...Outsunny Tuinkas folie groen 3,5 x 3 x 2m €119,-Westfalia. eu(291) Stabiele foliekas, die je na de opfok snel en eenvoudig kunt opbouwen en afbreken. De planten worden beschermd tegen kou, regen, hagel, wind en intens zonlicht. Wij bieden 11 maten en vormen aan zodat jij de kas kunt vinden die bij jou past. Kenmerken: * optimale hoogte voor bijna alle gangbare soorten groenten en fruit * ideaal voor zaaien, kweken...Vitavia Tuinkas Apollo 2500 6mm PC aluminium €499,-Westfalia.

De kas is voorzien van een dakraam die gemakkelijk te openen is en heeft met een werkoppervlak van 2,5m2 is deze kas ideaal voor hobbytuiniers. De beglazing is gemaakt van holle polycarbon...Royal Well Supreme 86 Tuinkas €1160,-Fonq. be(1k+) Tuinieren wordt extra plezierig in deze elegante Supreme tuinkas van Royal Well. Met zijn unieke geronde constructie en groene coating staat hij zeker mooi in de tuin. Binnenin kun je naar hartenlust kweken.-8%Vitavia Tuinkas Apollo 3800 4mm PC aluminium €519,-Westfalia. eu(291) Kweek zelf heerlijke groenten en fruit! De Vitavia Apollo 3800 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, hierdoor is er voor iedereen een geschikte kas.

De beglazing is gemaakt van holle polycarbon...Outsunny Tuinkas folie wit met 6 vensters 4,5 x 2 x 2m €259,-Westfalia. eu(291) Voor koude dagen en de winter biedt de foliekas voldoende bescherming voor de teelt en teelt van jouw planten. De kas is resistent en voorzien van een vorstbestendige, scheurvaste en UV-bestendige folie. Het lichte en toch stevige metalen buizenframe is gegalvaniseerd en daardoor roestbestendig en duurzaam. Ook de montage en demontage is aangenaam...Vitavia Tuinkas Venus 3800 6mm PC aluminium €549,-Westfalia. eu(291) Voor opkweken en groeiende planten Puur genieten in de Vitavia Venus 3800, zelfs beginnende tuiniers kunnen hier genieten. Met een oppervlakte van 3,8m2 is de kas ideaal voor een gemiddelde beginnende hobbyist.

Kasfolie Op Rol Kopen? Verschillende Breedtes/lengtes. Hoge ...

De beglazing gemaakt van veiligheidsglas geeft de kas die mooie klassie...nieuwOutsunny Tuinkas folie groen met 6 vensters 4 x 2 x 1,9m €129,-Westfalia. eu(291) Bescherm je planten tegen ongunstige weersomstandigheden met onze Outsunny kas! Onze kas, gemaakt van waterafstotende en doorschijnende PE-folie, biedt voldoende ruimte voor de teelt en bevordert de groei van groenten, fruit of bloemen. Je planten genieten van de optimale temperatuur, vochtigheid en voldoende zonlicht en zijn beschermd tegen vogels.. - plastic voor tunnelkas.Royal Well Magnum 148 Tuinkas €2309,99Fonq. be(1k+) Zet je groene vingers aan het werk in de Magnum tuinkas van Royal Well. In deze hoge tuinkas heb je alle ruimte voor je planten en zorgt de beluchting via de vier dakramen voor een nog betere oogst.

Deze kas is een prima oplossing om je planten te beschermen tegen wind, regen, zonneschijn en vogelschade. De kas is gemaakt van 170 g/m² PE-mesh stof, wat 25% zwaarder is dan de standaard mesh stof van veel concurrenten. Hierdoor worden omgevingsinvloeden...-17%Vitavia Tuinkas Mars 8300 3mm glas groen €1559,-Westfalia. eu(291) Met zijn royale open ontwerp nodigt de Mars tuinkas elk soort tuinier uit om heerlijk te tuinieren. De Vitavia Mars 8300 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, hierdoor is er voor iedereen een geschikte kas. De kas is voorzien van 2 dakramen die gemakkelijk te openen zijn en heeft met een werkoppervlak van wel 8,3m2, nog meer ruimt...Vitavia Lage tuinkas Gaia 3X ca.

Navigation

Home

Latest Posts

Mooie Rugzakken Dames

Published Sep 21, 22
10 min read

Word Een Packaly Fietskoerier

Published Dec 29, 21
6 min read